Olvasó

2017.06.27. 17:03

A padragi baráti kör évfordulója

Megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a padragkúti Nyugdíjas Baráti Kör meghívott vendégekkel.

Olvasó

A rendezvényt megtisztelték a város képviselői, és a baráti nyugdíjasklubok vezetői. A vendégeket szépen megte-rített asztalok várták a kul-túrház nagytermében. Az est házigazdája Heidl Tamás klubvezető volt. Az eltelt 20 esztendőt Pavlicsek Gyu-láné, Valika idézte fel. Ezt követően kultúrcsoportok léptek a színpadra. Az ünneplő klub Rozmaring tánccsoportja mezőségi táncot, a Kamara csoport pedig charlstontáncot adott elő.

A hölgyek fiatalokat meghazudtoló frissességgel mozogtak a színpadon. Őket is és a későbbiekben fellépő Hamisan csengő Quartettet is - akik egyúttal a férfiakat is köszöntötték - Megyesi Józsefné, Mónika készített fel. A műsort Horváth Ferencné, Piroska egy verssel, a Harmónia dalkör, valamint Németh Csaba magánénekes vidám, népszerű dallamokkal színesítette.

A hölgyek szuper frissességgel mozogtak a színpadon

A műsor után köszöntők hangzottak el Utassy István (Művelődési-, Oktatási- és Sportbizottság elnöke), Paulics István („Életet az éveknek” Országos Szövetség alelnöke és a megyei szövetség elnöke), Puskás Károly (önkormányzati képviselő) és Oravecz Edit (Bányász Kulturális Egyesület) részé-ről.

Paulics István és Heidl Tamás oklevéllel, emlék-lappal, virággal köszön-tötte az alapító és a kiemel-kedő munkát végző tago-kat: Horváth Ferenc és Ferencné, Szabó Dezsőné, Ruttner Ferenc és Ferencné, Pacher Jánosné, Pavlicsek Gyuláné, Havasi Sándorné, Török Jánosné, Megyesi Józsefné. Ezt követően vendéglátásra invitálták a megjelenteket.

A sok finomság a klubtagok keze munkáját dicsérte. A falatozás közben és utána Rétyi Sándor szolgáltatta a talpalávalót. Az ünnepi klubfoglalkozás estébe nyúlóan ért véget.

Hartinger Nándorné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!