Olvasó

2016.12.09. 13:11

Mikulás-ünnepség

Ősi községben december 5-én a közösségi teremben Mikulás-ünnepséget rendeztek.

Olvasó

Civil kezdeményezésként Beke Ferenc ősi lakos támogatók útján szervezte meg az ünnepséget. Ezáltal 47 rászoruló, hátrányos helyzetű gyerek részesülhetett a Télapó által átadott csomagban.

Fotó: Beke Ferenc

Volt mogyoró, csoki, szaloncukor, ropi, és még sok minden. A gyerekek önfeledten rajzoltak, meg várták, hogy a Télapó megérkezzen. Somogyiné Marton Nikoletta a Várpalotai család- és gyerekjóléti szolgálattól köszöntette a gyermekeket a szüleikkel együtt.

Fotó: Beke Ferenc

Mondandójában felhívta a gyermekek figyelmét a jó tettre, a szeretetre, az elfogadásra és arra, hogy nemcsak kapni jó, de ugyanolyan fontos adni is. Ezt követően a gyerekek énekkel köszöntötték a Télapót, akinek olyan nehéz volt a puttonya, hogy Gál Gabriella, Ősi védőnője segítségére is szükség volt.

Fotó: Beke Ferenc

Jó volt látni és átérezni a gyermekek mosolyát, a meghittséget, az izgalmat a várakozásra, és hogy vannak még lelkes támogatók, akik szívükön viselik a gyermeki sorsokat.

Fotó: Beke Ferenc

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a támogatóknak, akik adománya és hozzájárulása nélkül nem kerülhetett  volna sor a Mikulás-ünnep megrendezésére.

Beke Ferenc
Ősi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!