Olvasó

2015.03.31. 06:32

Idén is nagyon tudtak!

Pápa – Idén is indult és szépen szerepelt a Pápai Közgazdasági Szakközépiskola által szervezett és profi módon levezényelt idegen nyelvi versenyen a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium jó pár ügyes tanulója.

Civil Tudósítónktól

Angol nyelven adott elő slágert a Mező két dalospacsirtája, Tobak Panna és Szűcs Dóra, akik joggal érdemelték ki a nézők hosszú percekig zúgó tapsviharát. Hasonló elismerésben részesültek a németül előadott „ágyjelenet" szereplői is: Láposi Vanessza, Pirka Ildikó, Nagy Alexandra és Molnár Regina. A káprázatos produkciókban bővelkedő délután üde színfoltja volt a verseny helyszínéül szolgáló tornaterem dekorációja is, ami a nyelvi verseny rajzpályázóinak a műveiből készült kiállítás volt. Itt is elismerésre méltatták a mezősöket: bravúros vonalvezetésért, ötletgazdag és precíz kivitelezésért kapott dicséretet Bakos Krisztina és Mehringer Stella.

A versengésen ismét bebizonyosodott: a nagy hírű, magas színvonalú nyelvi oktatásban részesülő pápai szakközépiskolák között igenis van helye a számos versenyen egyre többször debütáló és egyre jobban teljesítő szakmunkásképzéssel foglalkozó iskoláknak. Március 24-én este ismét ismét sok-sok lájkot kaptak a mezősök kitartó felkészülésükért és dicséretes helytállásukért.

Vargáné Czobor Andrea

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!