Telekom Veszprém

2015.05.29. 13:31

Nagy László: már nem éretlen kiscsikók vagyunk

Rutinosabban, tapasztaltabban, egységesebben térünk vissza Kölnbe, s már nagyon várjuk a kezdést - nyilatkozta a Naplónak Nagy László, a veszprémiek csapatkapitánya.

B. Virág Rita

Nagy László utoljára a 2010/11-es szezonban emelhette magasba a Bajnokok Ligája győztesének járó trófeát. Jól emlékszik még, milyen érzés a levegőbe emelni a különleges serleget, s óriási motiváció dolgozik benne és társaiban, hogy újra átélhesse ezt a frenetikus végkifejletet.

- Nagyon várjuk a kezdést, az a legrosszabb, hogy csütörtök óta itt vagyunk, és nem történik semmi, legszívesebben most azonnal mennénk az arénába játszani - kezdte a csapatkapitány.

Nagy László nyilatkozik

Nagy László úgy fogalmazott, érettebb, rutinosabb, tapasztaltabb a társaság a tavalyihoz képest, már nem éretlen kiscsikók lépnek parkettre.

- Sokkal egységesebbek vagyunk, mint bármikor, nagyon együtt vagyunk, s még a SEHA-Liga, illetve az NB I bajnoki kiírása is nekünk kedvezett, hiszen meccsben maradtunk, előbbiben pedig megacélozódtunk a liga erős csapatainak köszönhetően.

Nagy László elárulta, egyáltalán nem aggódós, tökéletesen jól alszik. Felkészültnek érzi magát és csapatát, képesnek tartja magukat arra, hogy a Kielt legyőzzék.

Élőben Kölnből!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!