Telekom Veszprém

2015.04.08. 14:59

Három veszprémi jelöltre is szavazhatunk

Veszprém - Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) az idén is szeretné összeállítani a férfi Bajnokok Ligája All-Star csapatát. Ehhez a szurkolók szavazatait kéri. Az álomcsapatba akár három veszprémi kézilabdás is bejuthat.

B. Virág Rita

A kapusok között ott találjuk Mikler Rolandot. A legjobb balátlövőknél Momir Ilicre voksolhatunk, míg a beállósok közül Renato Sulicot nevezték a legjobbak közé. A szegediek közül Balogh Zsolt a jobbátlövők, Dejan Bombac az irányítók között kapott jelölést. A szakvezetőknél pedig a szintén Tisza-parti Juan Carlos Pastor is ott van a névsorban.

Tavaly több mint húszezren szavaztak, most május 24-ig adott határidőt az EHF. A végeredményt pedig természetesen a kölni négyes döntőben fogják kihirdetni.

A listán egyébként tizenhét nemzet, tizenkilenc klub képviselője közül választhatunk. Az idén először a legifjabb játékost is megválasztják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!