Lovászpatona

2015.11.17. 18:31

Ovis bábjáték nagy sikere

Lovászpatona - Az Úton-útfélen elnevezésű közlekedési bábverseny országos döntőjén a lovászpatonai Süni csapat nagy sikerrel képviselte Veszprém megyét.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által november közepén Budapesten megrendezett bábversenyen a lovászpatonai Kastélykert Óvoda hét kis színésze Tapsi és Füles kalandos meséjén keresztül olyan alapvető KRESZ-szabályokat közvetített kortársaiknak, amely minden ifjú gyalogos, illetve kerékpáros hasznára lehet. Az előadás mondanivalóján túl a bábok kidolgozottsága és a díszlet is méltó volt egy országos megmérettetéshez.

A lovászpatonai Kastélykert Óvoda bábosai nagy sikert értek el: harmadik helyezést érdemeltek ki a rendőrség bábversenyén
Fotó: rendőrség

A csoport végül a harmadik helyezést vívta ki magának. Minden elismerés a felkészítőknek, Kelemen Eszternek, Tóth Erikának és Tóth Istvánnénak, valamint a részt vevő gyermekeknek: Bakcsa Leilának, Bohus-Kelemen Rózának, Boldog Rékának, Nyári Dominiknek, Simon Gábornak, Szűr Janka Boglárkának, Varga Felíciának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!