Lóerő

2016.04.10. 08:38

Tűz, füst, gumicsikorgás és emberek a gépek alatt

Látványos és izgalmas motoros kaszkadőrshow-t mutatott be Erdős Csaba és csapata a 9. Balatonfüredi Nemzetközi Tuningtalálkozón.

Kekk Sára

Két kaszkadőr, Erdei Balázs és Erdős Csaba, segítőikkel, Katona Ádámmal és Bertalan Ádámmal eljátszott mindent amit két hangszerre, nevezetesen motorkerékpárra és quadra hangszerelni lehetett.

Több mint fél órán keresztül egyik ámulatból a másikba kergették a nézőket Erdős Csaba kaszkadőr csapatának tagjai Balatonfüreden, a hétvégén szervezett tuningtalálkozón. A látványos bemutatón szó szerint a tűzzel játszottak a kaszkadőrök, de a nézők sem úszták meg, pár mutatványhoz őket is „használatba vette” a vakmerő csapat.

Mentek gyorsan, lassan, ülve, állva, fekve, ülésen, tartályon, kormányon előre, oldalra vagy hátra nézve, egy, kettő vagy négy keréken, egyedül és - a nézőket is bevonva - csoportosan... Tűzön, füstön át.

Mondhatni páratlan élményben lehetett részük a nézőknek, hiszen a műsorban látottak mintegy hetvenöt százaléka a világon egyedülálló produkciónak számít.  A fantasztikus hangulatú bemutatót vastapssal zárta a közönség és az Erdős Csaba autogramjára vadászók is azonnal lerohanták a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!