Laza

2011.12.01. 18:09

Nemzetközi babérokra tör az Intim Torna Illegal

Jövő év januárjában az Intim Torna Illegal képviseli hazánkat Európa egyik legrangosabb és szakmailag a legmeghatározóbbak között számon tartott nemzetközi fesztiválján, a hollandiai Groningen városában megrendezett Eurosonic-on. A magyar zenekar angol nyelven mutatja be dalait.

Gyuricza Ferenc

Az évente megrendezésre kerülő Eurosonic fesztiválra több ezer zenekarból választják ki azt a háromszázat, akik négy napon keresztül léphetnek fel több, mint háromezer szakember, újságíró, fesztiválszervező, s nem utolsó sorban harmincezer néző előtt. Az 1986 óta létező fesztivál, amely ma már a feltörekvő zenekarok és előadók szakmai megmérettetésének helyszíne, fennállása óta olyan neves, mára világhírű zenekaroknak adott bemutatkozási lehetőséget, mint a Franz Ferdinand vagy a White Lies.


Az Intim Torna Illegal együttes január 13-án, a fesztivál egyik legpatinásabb színpadán, a Stadsschouwburg  Színházban ad majd koncertet. Az együttes az európai trendekhez igazodva angol nyelven mutatja be a Hipnotizőr király című albuma legnépszerűbb számait. A fesztivál főbb előadói a holland Chagall, az ír Bitches With Wolves és a francia Frederika Stahl lesznek.




További zenei hírekért klikk ide

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!