Laza

2010.04.16. 17:34

Átváltoztattuk: jó kislányból bombanő lett

Úgy tűnik, sokak életében megérett az idő a változtatásra, ugyanis soha ennyi jelentkezés nem érkezett még az átváltoztató akciónk felhívására. A két szerencsés kiválasztott közül elsőként Tóth Annamária teljes megújulását mutatjuk be.

Kiss Nikolett

Visszahúzódó, önbizalomhiányban szenvedő lány, akit szemüvege és fogszabályzója miatt a középiskolában mindig csúfoltak - így jellemezte magát a 22 éves füredi lány, aki a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán utolsó éves óvodapedagógia szakos hallgató. Hát, első ránézésre Annami valóban így tűnt mindannyiunknak, de az átváltoztató nap végére szerencsére egészen más, egy valóban vonzó, csinos fiatal hölgy tükörképe nézett vissza rá és ránk.

- A természetesség és a hordhatóság jellemzi a megújult hajkölteményeket. A lépcsőzetes vágás és a textúra természetes hatása mozgást visz a hajba, a természetes színekkel, meleg barna, valamint finom színkiemelésekkel kelnek életre - ismertette az egyik divatirányzatot Pikler Tibor. A fodrász ennek jegyében fogott neki Annamária hosszú hajának: fénymelírt kapott, amely kifinomult, harmonikus, látható lenövések nélküli színt eredményezett, mintha csak a terrmészet festette volna. A vágást Tibi a kedvelt oldalfrufruhoz igazította, hogy Annami hosszúkás arcát gömbölyítse.

Csak rózsaszínt ne - ezzel a kéréssel indult a ruhaválogatás. Sellei Gabi stylist már jól megszokhatta ezeket az általában alaptalannak bizonyuló kéréseket - nem volt ez másként most sem, hisz végül gyönyörű pinkes felsőt kapott Annamária.

- Nem volt nehéz dolgom Annamarival, hiszen mindent bevállalt, jól együttműködött, fogékony volt az ötleteimre, ráadásul nagyon jó alakja van, így jól állt neki szinte minden - mondta a stylist. Sellei Gabi végül a nőcis, romantikus frizurához a mai divatot követve rafinált szabású fekete nadrágot, rózsaszín felsőt és vagány fehér kabátot választott. Mivel Annami vékony, a stylist szerint bátran lehetett erősíteni a húzott nadrággal, a széles övvel, a világos dzsekivel és a feliratos felsővel.

Gyermeli Kata sminkes a tavasz jegyében festette ki Annamária arcát: mivel ő egy csendesebb, visszahúzódóbb lány, ezért nem kapott harsány sminket. A pólóhoz illeszkedve a szemhéjakra rózsaszín került, amely a barnával kombinálva gyönyörűen kiemelte Annamária szemeit. Az arcra csak kis bronzosítót tett a szakember, hogy megmaradjon a természetes hatás. Kata azt tanácsolta Annamáriának, hogy mivel szépek a szemei, ezt hangsúlyozza a jövőben is sminkkel, de ne csak egy színt használjon!

S végül nézzük, miként tekint magára a frissen átváltoztatott ifjú hölgy!

- Minden nagyon tetszik, az új hajamat kifejezetten nagyon szeretem. A reggeli állapothoz képest úgy érzem, most egy jóval  modernebb nő néz vissza rám a tükörből. Nőtt az önbizalmam, nagyon sok jó tanácsot kaptam mindegyik szakembertől, sokkal jobban érzem magam. Egészen biztos vagyok abban is, hogy ezentúl bátrabb leszek a viselkedésben és az öltözködésben is! - mondta.

Mi pedig drukkolunk neki, hogy ezt valóban meg is valósítsa, hisz mikor legyen valaki bátor, vagány, bevállalós és csinos, ha nem a húszas évei elején?

(Annamari átváltoztatását a veszprémi Woodoo ruházati-és cipőbolt segítette.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!