Kultúra

2017.07.18. 16:25

Nyáron is játszanak - A Tokaji aszút láthatja a Petőfi Színház közönsége

BALATONFÜRED A Veszprémi Petőfi Színház közönsége a nyáron augusztus 2-án láthatja utoljára a Tokaji aszú című zenés vígjátékot a balatonfüredi Anna Grand Hotel Mediterrán udvarán.

Balla Emőke

Az évadzárót követő nyári időszakban országszerte láthatóak a Veszprémi Petőfi Színház népszerű előadásai. A balatonfüredi Anna Grand Hotel Mediterrán udvara különleges szabadtéri színházi helyszínt biztosít. A "Múlnak a gyermekévek..." című zenés utazást, valamint a Tokaji aszút nagy sikerrel, pótszékes telt ház előtt játszotta a veszprémi társulat, az előadást augusztus 2-án ismét láthatja a közönség. A Tokaji aszú Egerben is meghódította a közönséget.

A Veszprémi Petőfi Színház két éve töretlen sikerrel játssza a Tokaji aszú című előadást
Fotó: Penovác Károly

A Tokaji aszú Eisemann Mihály és Szilágyi László operettje. Olyan slágerek szerepelnek benne, mint a "Pénz beszél", a "Fáj, a szívem", a "Május van, az orgona virágzik", vagy a "Rózsa, rózsa, bazsarózsa". A Tokaji aszút 2015 októbere óta töretlen sikerrel játssza a Petőfi Színház társulata. Az előadást Szilágyi Tibor rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!