Kultúra

2016.12.09. 21:30

Amerika a 20-as években

A Maffia Swing 1920 című előadást a Hangvillában december 28-án este hét órakor tartják. A produkció az 1920-as évek Amerikájába kalauzolja el a nézőket.

Napló információ

Egy igazán üdítő és minden nemében szórakoztató estével ajándékoz meg bennünket a Swing n Roll csapat. A tánc-show attól érdekes, hogy nem pusztán táncok lazán egymásba kapcsolódó láncát láthatjuk, hanem egy izgalmas gengsztertörténetet jelenítenek meg a színpadon a szemünk láttára. A 70 perces produkció az 1920-as évek Amerikájába kalauzolja a nézőket, s közben rendíthetetlenül szólnak a műfaj legnagyobb, legismertebb, legszórakoztatóbb zenéi.

Swing, charleston, boogie-woogie látványos kosztümökben, kiváló színpadi összképpel a Hangvillában Fotó: Swing n Roll

Kiváló koreográfiával, páros táncokkal jelenik meg a történet, mely egy amerikai városba kalauzol el bennünket. Matrózok érkeznek a bárba, az este fényeibe, s már az első italozás közben kizsebelik őket a pub csábos hölgyei. A megszerzett pénzt a kisváros maffiafőnökének kell átadniuk, de egyikük magának is akar a pénzből. A törvényt szegő ifjú nőre halál vár, ám az események sorozatában szépen kibontakozik egy szerelem. S, mint ahogy ez lenni szokott, a nagybetűs szerelem mindent megváltoztat, még a történet további menetét is.

A Maffia Swing hazugságok, szenvedélyek és véletlenek sora swingben, charlestonban, boogie-woogie-ban elmesélve, látványos kosztümökben, kiváló színpadi összképpel. Kihagyhatatlan este, ahol végre önfeledten szórakozhatunk és kikapcsolhatunk egy kis időre. Veszprémben, a Hangvillában december 28-án este hétkor látható az előadás. Előfizetőinknek a megyekártyával kedvezményesen értékesítünk belépőjegyet az előadásra a Napló ügyfélszolgálati irodáiban.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!