Kultúra

2011.10.24. 07:58

Hattyújelmezbe rejtett szerelem

Veszprém - Nem mindennapi társulat érkezik a megyeszékhelyre. November 8-án a világhírű Moszkvai Városi Balett a Hattyúk tava című előadásával lép fel.

Szabó Zsuzsanna

A Viktor Szmirnov-Golovanov neves koreográfus alapításával létrejött társulat tagjai az orosz tánciskola magas színvonalú képviselői. Csajkovszkij halhatatlan klasszikusát, az igaz szerelemről szóló Hattyúk tava című előadást november 8-án mutatják be a Veszprém Arénában.

Az este 19 órától  kezdő- dő látványos előadásban a Moszkvai Városi Balett művészei komplett díszletek és eredeti jelmezek között elevenítik meg a balettirodalom egyik legismertebb és legtöbbet játszott darabját.



A társulat mottója a klasszikus táncszínház nemes hagyományainak bemutatása a legszélesebb rétegek és a fiatalok számára egyaránt, modern környezetben, magas színvonalon. Ennek tükrében előadásaikat nemcsak professzionalizmus, de egységes arculat is jellemzi. Immár több mint két évtizede tartó töretlen sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan felkérés és a világ öt kontinensén, többezres nézőközönség előtt bemutatott színvonalas produkciók.

Az előadásra jegyek lapunk veszprémi ügyfélszolgálati irodájában (Szabadság tér 15.) kaphatók. Hűségkártyával rendelkező előfizetőink a jegyárból 5 százalék kedvezményt kapnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!