Kultúra

2011.10.18. 16:56

Az igaz szerelem meséje

Veszprém - Hattyúk tava című előadással lép fel Veszprémben november 8-án a világhírű Moszkvai Városi Balett.

Szabó Zsuzsanna

A társulat az orosz tánciskola legmagasabb színvonalát képviseli, alapítója a neves orosz koreográfus, Viktor Szmirnov-Golovanov, aki korábban a Bolsoj táncos szólistájaként, majd az Ogyesszai Opera vezető balettmestereként dolgozott. Ez alkalommal a balettirodalom klasszikus, eddig talán a legtöbb alkalommal színpadra állított darabját, a Hattyúk tavát mutatják be a Veszprém Arénában november 8-án este 19 órától. A Moszkvai Városi Balett eredeti jelmezekkel, komplett díszletek között eleveníti fel Csajkovszkij egyedülálló művét.
 
A társulat mottója, a klasszikus táncszínház nemes hagyományainak bemutatása a legszélesebb rétegek és a fiatalok számára egyaránt, modern környezetben, magas színvonalon.



Előadásaikat nem csak professzionalizmus, de egységes arculat és közérthető stílus is jellemzi. Immár több mint két évtizede tartó töretlen sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan felkérés és a világ öt kontinensén, többezres nézőközönség előtt bemutatott színvonalas produkciók.

Az előadásra jegyek lapunk veszprémi ügyfélszolgálati irodájában (Szabadság tér 15.) kaphatóak. Hűségkártyával rendelkező előfizetőink 5 százalék kedvezményt kapnak a jegyárból.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!