Kosárlabda

2015.08.21. 10:59

Munkába álltak a kosarasok

Veszprém – Erőnléti felméréssel kezdődött a HOYA Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s kosárlabdacsapatánál a felkészülés.

B. Virág Rita

A kézilabdás Cell Cup miatt egyelőre nem saját otthonában, a Vetési gimnáziumban, hanem az egyetemi tornacsarnokban dolgozik a veszprémi kosárcsapat.

A nyáron alaposan megerősített alakulat – a korábbi válogatott center Körtélyesi Gergely érkezésével a szakemberek már bajnokesélyesként emlegetik a bakonyiakat – Starhon Katalin erőnléti edző vezetésével indította a 2015/16-os szezont.

Az első edzésen több új fiatallal találkozhattunk: Kovács Dániel és Herbel Péter Kaposvárról érkezett, és mindketten Veszprémben, a Pannon Egyetemen tanulnak majd. Régi-új arcként üdvözölhettük Takács Andrást is.

Körtélyesi Gergely komoly erősítést jelent a veszprémi kosárcsapatnak. Fotó: Penovác Károly

Naményi Miklós, a HOYA ügyvezetője lapunknak elmondta, naponta két edzés lesz az alapozó időszakban, és több felkészülési mérkőzés is szerepel a programban.

Először szeptember 5-én láthatjuk a veszprémieket, akik 17 órától a Vetésiben fogadják a szlovák Rieker Komarno csapatát. Másnap, szeptember 6-án a pápai Balogh József-emléktornán szerepelnek Mérész Csaba edző tanítványai.

Szeptember 11-én rangos torna házigazdája lesz a HOYA, egy hét múlva pedig Győrben lép pályára a társaság.

Naményi Miklós kifejtette, céljaik változatlanok, szeretnének a legjobb négy közé jutni és éremért játszani a végelszámolásnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!