Kert

2015.10.01. 18:02

Kerteket díjaztunk

Veszprém - Véget ért a Kié lesz a legszebb kert Veszprém megyében? című játékunk, mely során sok fotó érkezett olvasóinktól szerkesztőségünkbe szebbnél szebb kertekről.

Heffler Péter

A beküldött pályázatok közül a Csizmazia Szilveszter kertészmérnök vezette zsűri választotta ki a tíz legszebbnek vélt kertet, melyeket a Napló hasábjain és a veol.hu-n is bemutattunk. Ezekre a portákra aztán olvasóink szavazhattak az internetes felületen. A három legszebbnek ítélt kert gondozóit a Szabó Kerttechnika üzletében Németh F. Bernadett főszerkesztő és Szabó Lilla üzletvezető köszöntötte csütörtök délután. Az első helyezett Szabó Jánosné (Márkó) lett, akinek a díja egy kormányozható elektromos fűnyíró. Szabó János elmondta, hogy most játszottak velünk először, és örülnek, hogy így tettek, mert azt is elárulta, hogy ki lesz a gazdája a nyereménynek. Feleségével megosztva végzik a kerti munkákat, akire a kert nagy részének gondozása hárul, míg az ő feladata a sövény rendben tartása. Elektromos sövénynyírót nyert Óvári József és neje, Óvári Gabriella (Csetény), valamint egy szökőkút szobrot vihetett haza Kovács Tibor (Halimba).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!