Ingatlanbazár

3 órája

Panziót akar a Balatonon? 745 millióért az Öné lehet!

2 lakásos társasháznak nyilvánított, frissen felújított luxusvilla keresi új tulajdonosát! Aki megveszi, 17 szobát adhat ki, és szauna és wellness részleggel is rendelkezik. A fenntartási költsége elenyésző, hiszen 2 db hőszivattyúval rendelkezik és napelemes rendszerrel. Költeni nem kell rá, a kertre sem, hiszen az parkosított. A vendégkör adott, és a kiváló állapota miatt népszerű is. Nézze meg, megéri!

Veol.hu

“Balatonfüreden, a parttól 300 méternyire kínálok eladó 2 lakásos társasháznak nyilvánított, jelenleg panzióként üzemelő, frissen felújított ingatlant.

A csendes, körbenapozott három szintes, 743 m2 alapterületű 17 szobás Luxusvilla 1070 m2-es parkosított kertbentalálható.

A 2020-ban teljes körűen felújított Luxusvilla rezsiköltsége a 2 db 16 KW hőszivattyúnak és a felszerelt (43db) napelemeknek köszönhetően szinte nulla.

Ingatlan jogilag 2 lakásos társasházként van nyilvántartva.

Jelenleg az egyik legforgalmasabb és legismertebb szálláshely, teljes berendezéssel és évek óta visszatérő elégedett vendégkörrel eladó/átadó, tehermentesen.

A villa 14 teljes és 3 kisebb szobával rendelkezik. A szobák többségéhez erkély tartozik.

Szobákban klíma, hűtő, tv (8 nyelvű csatorna) széf, led világítás.

A vendégek gépkocsinak tárolására 14 db zárt parkolóhely került kialakításra, közöttük

elektromos autó gyorstöltő kiépítve.

Wifi lefedettség a ház teljes területén elérhető.

A házban szauna és wellness részleg található.“[...]

 

További ingatlanokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!