Csokit vagy csalunk

9 órája

Szellemet láttak Pápa belvárosában

A belvárosi üzletek és a pápai önkormányzat újbóli összefogásának köszönhetően ismét élettel telt meg a pápai sétálóutca. A belvárosi forgatag tematikája ezúttal a halloween volt, sokan öltöztek jelmezbe, a legszerencsésebbek pedig értékes nyereményekkel gazdagodtak.

Haraszti Gábor

Közel egyéves múltra tekint vissza a boltok és az önkormányzat együttműködése. A belvárosi forgatag célja, hogy a vásárlókat visszacsábítsák a Kossuth utcára, és ismét családi program legyen a belvárosban tett séta. 

A belvárosi forgatag tematikája a halloween volt.
Ötletes jelmezekkel készültek a gyerekek a belvárosi forgatagra.
Fotó: Haraszti Gábor

A belvárosi forgatag kísérőprogramja a pontgyűjtés volt

Mindehhez a szervezők igyekeznek jó hangulatot teremteni, az üzletek pedig hosszabb nyitvatartással, akciókkal várják a vásárlókat. A mostani program a Vagabond Trió koncertjével kezdődött, a háromtagú banda ismert hazai és nemzetközi slágerekkel alapozta meg a jó hangulatot, a halloween tematika inkább a fiatalabb generációt mozgatta meg, szellemekkel, csontvázakkal, zombikkal is találkoztunk rövid sétánk során. 

A legkisebbek sem hiányozhattak a belvárosi forgatagból
Fotó: Haraszti Gábor

A belvárosi forgatagból a játék sem hiányozhatott, a pontgyűjtés legszerencsésebbjei értékes nyereményekkel gazdagodtak, amelyeket az üzletek ajánlottak fel. A rendezvénysorozat november 15-én folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában