időjárás

2018.11.27. 16:29

Szomorkás idő lesz, de több órára kisüt a nap

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5 fok között alakul, északon lesz a hidegebb.

Kedden borult lesz az ég, összességében több helyen várható gyenge csapadék; délkeleten, keleten eső, északon, északnyugaton havazás, másutt eső, havas eső, havazás egyaránt előfordulhat. Éjszaka a csapadékzóna dél felé helyeződik, egyre kevesebb helyen valószínű kisebb havazás, délkeleten még havas eső is lehet.

Észak felől ugyanakkor szakadozik a felhőzet, reggelre az ország északi harmadán már kevés lehet a felhő. Napközben a legtöbb helyen akár több órára is kisüt a nap, délelőtt a déli határnál is megszűnik a csapadék.

Az északkeleti, északi szél többfelé erős, a Nyugat-Dunántúlon, valamint a Zemplénben, a Nyírségben és a Hajdúságban időnként viharos lesz. Szerda délutántól mérséklődik fokozatosan a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5 fok között alakul, északon lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán -1 és +4 fok között valószínű.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!