Ország-világ

2020.11.19. 16:00

Balázs Fecó reménykedve várta, hogy az orvosok kitaláljanak valamit (videó)

A legendás énekesről szerdán délután jött az ijesztő hír, hogy kórházba került.

Budapest, 2020. június 19. Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész, aki az Emberi Méltóságért kitüntetést vehette át kiemelkedõ mûvészi teljesítménye és közéleti szerepvállalása elismeréseként az Emberi Méltóság Tanácsa elnökétõl Budapesten 2020. június 19-én. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI / Mónus Márton

Fotó: Mónus Márton

Tegnap derült ki, hogy Balázs Fecó elkapta a koronavírust, és súlyos állapotban, lélegeztetőgépre köve fekszik a kórházban.

„Fecó elkapta a koronavírust. Jelenleg az egyik legjobb klinikán, az intenzív osztályon kezelik. Az állapota stabil” – mondta el a ripost-nak Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique, akit a család hatalmazott fel, hogy beszéljen Fecó állapotáról.

Legutóbb a Raktárkoncerten a lap újságírója beszélgetett az énekessel, aki elmondta, hogy lelkileg megviselte a karantén időszaka, a depresszió határán volt. Házimunkával foglalta el magát, de alkotni nem tudott. Azt is elmondta, hogy nem fél, de tart a vírustól, és nagyon várja a koronavírus elleni védőoltást.

„Nagyon várom, hogy valamit kitaláljanak az orvosok, hogy meglegyen az oltás. Én biztos, hogy beadatnám magamnak”

– mondta augusztusban Fecó, aki most nagy harcot vív a fertőzéssel.

Fecó családja most arra kér mindenkit, hogy gondoljunk rá sokat, szorítsunk érte, mert az énekes mindig is hitt a közösség gyógyító erejében.

Borítókép: Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész, aki az Emberi Méltóságért kitüntetést vehette át kiemelkedő művészi teljesítménye és közéleti szerepvállalása elismeréseként az Emberi Méltóság Tanácsa elnökétől Budapesten 2020. június 19-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!