Vágányzár

2 órája

Három napig pótlóbuszok járnak Győr és Veszprém között

A Győr-Veszprém vonalon a nyár elején kezdődött, eredetileg október 6-ig tartó pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend, Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek - olvasható a MÁV közleményében.

Veol.hu

Mint írják, a völgyhidak felújításánál a munkák egyes fázisait hátráltatta a nyári tartós hőség, valamint a második hídszerkezet beemelésekor az esős, szeles időjárás. Ennek következtében – az eredetileg október 6-ig tervezett vágányzár – mintegy három nappal hosszabb ideig tart. Október 10-én hajnalig a szakemberek befejezik a hidak környezetében a vágányépítést és a kapcsolódó utómunkákat.

Mivel október 7-től 9-ig Győrszabadhegynél is pályakarbantartást végeznek, ezért a Győr-Veszprém vonal teljes szakaszán buszok helyettesítik a vonatokat. Néhány hajnali vonat helyett 10-én is buszok szállítják az utasokat. Ezzel egy időben a Győr—Celldömölk vonal Győr és Győrszabadhegy közötti szakaszán is pótlóbuszok járnak majd.

A Győr-Veszprém vonalon október 6-ig pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend, a vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek. A vágányzári munkálatok meghosszabbítása miatt október 7-től 10-én kora reggelig a teljes vonalon, Győr és Veszprém között közlekednek pótlóbuszok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában