Horoszkópok

2015.07.07. 11:11

Napi horoszkóp - Bármihez is nyúl ma a Vízöntő, az arannyá válhat

A Bikának a sok feszültséggel teli nap után jót fog tenni egy kis szórakozás.

Kos (március 21.–április 20.) – Már kora délutánra elege lesz az egész napból és szívesen elcserélné egy másikra. Alaposan próbára teszik a türelmét, de ha megőrzi a nyugalmát, akkor nagy baj nem történhet.

Bika (április 21.–május 20.) – Bármennyire is szenved ebben a nagy melegben és nincs kedve, mégis ki kellene mozdulnia egy keveset. Meglátja, hogy a sok feszültséggel teli nap után jót fog tenni egy kis szórakozás!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Lássa be, hogy túlreagált valamit! Igaz, hogy érte egy veszteség, de kezelhette volna a dolgot higgadtabban is! Ebben a helyzetben észre kellene vennie a kínálkozó új lehetőségeket!

Rák (június 22.–július 22.) – Nem sok oka volt az örömre az elmúlt időszakban, de felcsillant egy halvány reménysugár, ami képes lehet teljesen bearanyozni a napját. Kapaszkodjon meg benne két kézzel és ne eressze!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Felkavaró hírek érkeztek egy bizonyos témában, amikről később kiderül, hogy nem is a jéghegy csúcsa. Fontos, hogy próbáljon meg érzelmek nélkül, hideg fejjel dönteni!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ne vegye át mások szokását! Ahhoz, hogy ma megoldja a gondokat, a saját tapasztalatára lesz szükség! Meglátja, hogy milyen jó érzés lesz a leküzdésük után hátradőlni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Másoknak idegen lenne a helyzet, de nem önnek! Ami kollégáinak kényes téma, ön abban szinte lubickol! Pillanatig se pihenjen, és ne hagyja, hogy elvegyék a kedvét!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Valamivel türelmesebbnek kell mutatkoznia, ugyanis ha most kiteríti a lapjait, akkor nem marad semmi ütőkártya a kezében. Várjon még, mielőtt felfedi a terveit!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha mindentől elment a kedve, akkor ne másokat kezdjen hibáztatni, hanem derítse ki a probléma igazi okát! Újra fel kell fedeznie, hogy miért is kezdett bele az egészbe!

Bak (december 22.– január 20.) – Ne keressen bűnbakot, mert olyat találhat meg, akinek semmi köze az egész ügyhöz. Inkább próbáljon meg valakiben megbízni, mert az egyik ismerőse nagy segítséget nyújthat!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma irigylésre méltó, szerencsés helyzetben lesz. Ahogy mondják, bármihez is nyúl, az arannyá válhat. Ha vannak elintézetlen ügyei, akkor itt az idő elrendezni őket!

Halak (február 21.– március 20.) – Munkahelyén és a magánéletében is minden rendben, azonban ennek a harmóniának a fenntartása érdekében komoly erőfeszítéseket kell majd ma tennie, de ön fog nyerni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!