Horoszkópok

2016.08.31. 20:42

Napi horoszkóp - A Rák ma legyőzhetetlen!

A Mérlegre ma nagy szüksége van egy barátjának!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Annyit tehet csupán, hogy figyelmen kívül hagyja az illetőt, aki annyira bosszantja. Elzárkózni előle nem tud, mivel egy helyen kell lenniük ma, viszont nem muszáj vele beszélnie.

Bika (április 21.-május 20.) - Partnere az utóbbi időben kissé besokallt, amiért kevesebbet foglalkozik vele, mint előtte. Próbálja vele megértetni, hogy mennyire fontos az ön számára. Jobb a békesség!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ahhoz, hogy sikert érhessen el, ki kell mozdulnia a komfortzónájából, és meg kell próbálnia elfogadni valakit, akivel nem teljes mértékig szimpatizál. Ne feledje, valamit valamiért!

Rák (június 22-július 22.) - Könnyen köt üzleteket, egyezik meg másokkal, mert kifejezetten jó hangulatban van. Amikor ilyen jó a kedve, szinte legyőzhetetlen. Próbálja többször átmenteni a jelenlegi „formáját”.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Olyan híreket kapott a minap, amik kissé felzaklatták, de szerencsére mára kiderült, hogy csak pletyka az egész. Látja, nem szabad mindig az első hírre ugrani!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ne feledje, hogy senkit sem szabad leírni előre. Csak gondoljon bele, önnek hogy esne, ha még azelőtt elutasítanák, mielőtt megmutathatná, hogy mit is tud valójában.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egyik barátjának ma nagyon nagy szüksége lehet önre. Tudja, hogy már egy ide-je gondok gyötrik, ami ma este tetőzhet, így ne tervezzen semmi programot.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha meg tudja őrizni a nyugodtságát, akkor sikeres napot zárhat. Ellenkező eset-ben az egész egy nagy rohanássá válhat, amiből borzasztó rosszul jöhet ki.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Sok kifogással élhetne, hogy miért nincs ma kedve dolgozni, de nem kell megmagyaráznia a dolgot. Nagy tempót diktált az utóbbi időben, megértik, ha kimerült.

Bak (december 22.- január 20.) - Valaki a közeli ismerősei közül egy komoly beszélgetést tervez önnel, amihez egyáltalán nem fűlik a foga. Azonban ön is tudja, hogy ezen most túl kell esnie. Jobb előbb, mint később!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Olyan emberekkel találkozhat ma, akik igen nagy hatást fognak gyakorolni az életére. Talán most még nem is tudja, hogy pontosan milyen területen, de változások várhatók!

Halak (február 21.- március 20.) - Szó se róla, ma igen nehéz lesz a környezetében élőknek elviselni magát. Olyan szeszélyesen viselkedhet, mint az időjárás. Valami miatt mintha feszült lenne. Nyugodjon meg!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!