Hírek

2017.06.04. 12:20

Zúgott a belvárosban az Építők, Építők

Piros fehérbe öltözött szurkolói csoportok gyülekeztek a Bástya üzletház melletti téren nem sokkal dél után. A szélben vidáman lobogtak a szurkolói zászlók.

Molnár Sándor

– Elég sokan itthon maradtunk és Szeged meccs után jött az ötlet, hogy kellene valamit csinálni, egy hasonló összejövetelt, mint ami Kölnben van minden évben. Azért, hogy megmutassuk, hogy a tábor összetart és innen is ugyanúgy szorítunk és szurkolunk a fiúkért. A közösségi oldalon csináltunk egy eseményt, megosztottuk és bíztunk benne, hogy sikeres lesz – mondta el Baranya Ivett.

Baranya Ivett és Tuczai Tibor a szurkolói vonulás szervezői a belvárosban Fotó: Molnár Sándor

150-200 főre számítottak előzetesen, de a kemény csatában elvesztett elődöntő miatt kevesebben jöttek el a vonulásra. A szurkolói hangulatról megtudom, hogy új nap, új meccs jön. Mi azt mondtuk, hogy inkább távozzunk egy harmadik hellyel, mint egy szomorú ezüsttel – vélekedik Ivett.

Tuczai Tibor, a másik szervező úgy érzi, hogy ez a vonulás jár ennek a városnak, mert ilyen még soha nem volt itt Veszprémben. Az elvesztett elődöntővel kapcsolatban, mint mondja nagy a csalódottság, mert mindenki idén BL győzelmet várt ettől a csapattól, de aki csak a győzelemért jár ki szurkolni és a vonulásra nem jön, mert csak a harmadik helyért játszunk, azokról inkább nem is beszélne.

A közös hangolás és fotózás után a vonulók 13 óra után néhány perccel elindultak az Aréna felé. A csoport Építők felirattal az első sorban a szökőkúttól a Budapesti úton haladt a Cholnoky úti kereszteződésig, majd a Kádártai úton befordulva tartott az Arénához, hogy csatlakozzon a kivetítő előtti tömeghez. Közben természetesen zúgtak a rigmusok,hiszen : Veletek vagyunk, győzni akarunk !

 

 

Pirosba borult a kölni Dóm-tér >>

Kövesse velünk az eseményeket élő tudósításunkban! >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!