Hírek

2016.09.22. 11:37

Vonat és autó ütközött - Kismama hajtott a sínekre

Nemesszalók, Külsővat - A sínekre hajtott és karambolozott egy vonattal egy személygépkocsi Nemesszalók és Külsővat között csütörtökön dél környékén - tudtuk meg a mentőszolgálat ügyeletesétől.

Polgár Tibor

A mentők nagy erőkkel, négy mentőautóval és a balatonfüredi mentőhelikopterrel vonultak ki a baleset helyszínére, ahol szerencsére "csak" egy könnyű sérültet, a személygépkocsi vezetőjét kellet ellátniuk, akit aztán a pápai kórházba szállítottak. A mentőszolgálat tájékoztatásából kiderült, a hasonló esetek során számolni kell azzal, hogy többen súlyosan megsérültek, ezért indítanak több mentőegységet a helyszínre.

Információink szerint az autót egy kismama vezette, aki azért hajtott a sínekre, mert úgy látta, hogy a fénysorompó szabad jelzést mutatott. Szerencsére a gépjárművének az elejét kapta el a vonat, így nem történt tragédia.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 834-es főutat a 18-as kilométernél a vasúti átjáróban történt baleset miatt lezárták. A forgalom áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!