Hírek

2016.08.08. 10:35

Vádemelés: kábítószerrel kereskedtek Veszprémben

Veszprém - A Veszprém Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat két veszprémi és egy budapesti illetőségű férfival szemben, akik kábítószer-tartalmú tablettákkal, illetve kábítószer és ún. új pszichoaktív anyag-tartalmú porokkal kereskedte – közölte a főügyészség.

Napló-információ

A vádirat szerint az értékesítésre, illetve fogyasztásra szánt anyagokat az egyik veszprémi férfi szerezte be a 24 éves budapesti vádlottól, aki 2014 nyarától adott el neki kábítószernek minősülő anyagokat, így marihuánát, speedet, ecstasy tablettákat, valamint ún. új pszichoaktív anyag-tartalmú port.

A veszprémi elkövető az így megvásárolt kábítószereket részben saját maga, részben egy barátja segítségével értékesítette ismerősei, részben veszprémi, illetve a környező településeken élő fiatalok számára.

A rendőrség mind a budapesti elkövető, mind pedig veszprémi vevője lakásán nagy, eladásra alkalmas mennyiségben foglalt le kábítószereket, illetve az azok adagolásához, kiméréséhez és értékesítéséhez szükséges tárgyakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!