Hírek

2016.12.07. 14:07

Telekom-Vardar: Megrongálták a szurkolók autóit a meccs alatt

Veszprém - A keddi Telekom Veszprém-Vardar Skopje SEHA-Liga mérkőzés alatt valaki több szurkoló gépkocsiját is megrongálta.

B. Virág Rita

Az egyik olvasónk beszámolója szerint a Veszprém Arénához közeli benzinkút és panzió között, a padkán parkolt néhány szurkoló a gépkocsijával. A mérkőzés után, ami 28:28-as döntetlennel zárult, a drukkerek visszaérkezve autóikhoz, döbbenten vették észre, hogy valaki megrongálta, összetörte azokat.

Akadt, akinek "csupán" a tükrét törték le, másoknak az ajtói horpadtak be, de valaki igen szerencsétlenül járt, a kocsija teljes hátulját megtörték. Az elkeseredett szurkolók feljelentést tettek a rendőrségen.

Természetesen megkerestük a veszprémi rendőr-főkapitányságot, ahonnan a következő felvilágosítást kaptuk: "Az esettel kapcsolatosan ezidáig négyen tettek bejelentést. Ismeretlen személlyel szemben indult -közlekedési- szabálysértési eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!