Hírek

2015.05.12. 14:06

Nemesszalóki baleset - Rendőrök járőrőznek Nagytevelen, de nincs bosszúhangulat

Nincs bosszúhangulat a faluban, azt a fiatalembert, aki vasárnap vezette az autót senki nem akarja bántani és a családját sem, akik ezt állítják, alaptalanul teszik – ezt mondta Orbán Sándor polgármester, akit kedden arról kérdeztünk, miért járőröznek rendőrautók a településen?

Kovács Erika

A polgármester kijelentését megerősítette érdeklődésünkre Frankó Marianna, a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság szóvivője is, aki kiemelte: sem a fiatalember, sem a családja nem kért rendőri védelmet.

Megtudtuk továbbá, a kárrendező irodák állítólag már vasárnap felkeresték a balesetben érintett családokat, és felajánlották nekik, hogy kártérítési ügyekben képviselik őket.

A balesetben súlyos kézsérülést szenvedett a 19 éves Ottó, akit az ajkai kórházban már megműtöttek, és neve mellőzését kérő testvére azt mondta a fiú állapota a körülményekhez képest stabil, az orvosok fél éves gyógyulási időt ígértek. A fiatalember nem beszél családjának a balesetről, még a pszichológusnak se mondott semmit róla.  Ottó testvére lapunkkal közölte azt is, a faluban hallotta, hogy a többiek kérték az autó vezetőjét, menjen lassabban, de Ottó erről sem beszélt nekik.

Megírtuk korábban, a 14, 18 és 21 éves nagyteveli fiúk haltak meg abban a balesetben, ami május 10-én, vasárnap hajnalban történt Nemesszalóknál, amikor állítólag rendőri ellenőrzés elől menekültek a fiatalok, mert nem volt rendben autójuk biztosítása. A Mitsubishiben öten utaztak, akik elől ültek megsérültek, de életben maradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!