Kitűnő hangulatú rendezvény

2024.05.03. 19:00

A hátrányos helyzetű fiatalokért rendeztek Családi napot Veszprémben (képgaléria)

A múlt hétvégén kitűnő hangulatú Családi napot és Bogrács és fakanál főzőversenyt rendezett a Molnár Roland elnök vezette Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület a Kolostorok és Kertek rendezvényhelyszínen.

Juhász-Léhi István

A rendezvény teljes bevételét a hátrányos helyzetű fiatalok támogatására fordítják a szervezők.

Fotó: Fülöp Ildikó / Napló

A programok a Veszprém Megyei Hátrányos Helyzetű Fiatalok Tornájának megnyitójával kezdődött, majd elstartolt a már hagyományos főzőverseny is. A nap folyamán kulturális és sport-„pillanatok" váltották egymást, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Nikl Zsófia és Viszt Tünde énekelt, csoportos alakformáló edzést tartott Benis Vivien aerobik és fitneszedző, műsort adott a Litéri Zöldág Néptáncegyüttes, amit Oláh Gergő motivációs előadása követett. 

Bemutatót tartott a Veszprémi Taekwon-Do SE, a Kabóca Bábszínház a Csókolom, hol a víz? című műsorával érkezett, jött a Foot Notes Dance Company, a Summer Band és volt tombola is. A kísérőprogramok is színesre sikerültek, elég csak a pónisimogatóra, a lufibohócra és a Bébi Mentőautóra gondolni. A rendezvény teljes bevételét a hátrányos helyzetű fiatalok támogatására fordítják a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában