Horoszkópok

2016.10.23. 13:30

Napi Horoszkóp - Az Ikrek ne hagyja, hogy tönkre tegyék az amúgy csodálatosan induló napját!

A Bak ma adjon hangot a véleményének!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ma kedvezőtlen jeleket kaphat a párkapcsolatában, de mégis nyugodtnak kell maradnia. Most önnek kell lennie a magabiztosság mintaszobrának és kézben tartani a dolgokat.

Bika (április 21.-május 20.) - Sokat aggódik egy, a környezetében élő személy miatt. Ugyan nem kért a segítségéből, de valójában nagyon is szüksége van rá. Talán a büszkesége miatt nem mondta eddig önnek.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Az önző és tapintat nélküli emberek ma a szokottnál is jobban kihozhatják a sodrából. Azonban ne hagyja, hogy ők tönkre tegyék, az amúgy csodálatosan induló napot!

Rák (június 22-július 22.) - Sok a teendője a mai napon, de akár hiszi, akár nem, ami elválasztja a teljes sikertől, az csupán a megfelelő mennyiségű önbizalom. Ha hisz magában, akkor ma bármire képes lehet!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nagyon rossz előérzete támadt, de hamar bebizonyosodik, hogy minden félelme alaptalannak bizonyult. Sőt, inkább egy csapásra megoldódik ma minden!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most akarata ellenére mutatna kifele mást, mint amit valójában érez. Viszont hamar rájön, hogy ez nem nyerő taktika, és valami mást kell kitalálnia.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - A nagy sürgés-forgás, idegeskedés, készülődés közepette a legfontosabbat felejtette el, miszerint magára is kell időt fordítania. Valamikor önnek is ki kell kapcsolódnia!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Kissé meggondolatlan és lobbanékony lehet a nap folyamán, ezért a fontos döntésekben ha lehet, ma ne döntsön egyedül. Kérje ki valakinek a tanácsát és fogadja is azt meg!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma tényleg tehet mindent a kedve szerint, akár még egy utazás is beleférhet, de egészen biztos, hogy a nap a szórakozásról, a játékról fog szólni. Ráfér önre egy kis pihenés.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem szeret bíráskodni, pedig ma fontos lesz, hogy hangot adjon a véleményének, mert az ön jóváhagyására várnak egy bizonyos ügyben. Lényeg, hogy maradjon pártatlan!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Van egy illető a környezetében, aki egyáltalán nem veszi önt elég komolyan. Szereti ugratni és viccelődni önnel, ma azonban alkalma lesz ennek a személynek visszavágni.

Halak (február 21.- március 20.) - Ha eddig jól meg is volt komoly párkapcsolat nélkül, ma lehetséges, hogy felszínre törnek olyan érzések, amik arra sarkalják, hogy végre társ után nézzen. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!