Hírek

2016.10.24. 18:10

Más tollával ékeskedett az autós, ráfázhat

Külföldi rendszámot szerelt fel élettársa autójára egy 24 éves pápai férfi, a rendőrök vádemelési javaslattal zárták le az ellene folytatott nyomozást.

Polgár Tibor

Az eljárás adatai alapján a Pápai Rendőrkapitányság két járőre szeptember 22-én délután igazoltatta Pápán egy külföldi ideiglenes rendszámmal ellátott személygépkocsi vezetőjét - tájékoztatott a rendőrség. Az intézkedés során az egyenruhások leellenőrizték a gépjárművet a központi nyilvántartásban, így kiderült, hogy az autóhoz egy magyar forgalmi rendszám tartozott, ám a gépkocsit ideiglenesen kivonták a forgalomból. A rendőrök előállították a sofőrt a Pápai Rendőrkapitányságra. A 24 esztendős férfi a kihallgatása során azt mondta, hogy a külföldi rendszámot a lakásához tartozó udvarban találta, majd azt felszerelte az élettársa autójára, mivel annak rendszámait korábban bevonták.

A gyanúsított férfi élettársa autójára szerelte fel a külföldi rendszámot
Fotó: rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték az egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsított férfival szemben, az ügy iratait pedig vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!