Hírek

2016.12.10. 12:45

Marihuánaillat a kocsiban - Bódult állapotban vezető férfit kapcsoltak le a rendőrök

A vizsgálat adatai szerint kábítószert fogyasztott egy 32 éves herendi férfi, aki gépkocsijával Balatonfőkajáron közlekedett 2016. május 8-án nem sokkal éjfél után.

Miközben a rendőri intézkedés alá vont gépkocsi vezetője és 31 éves veszprémi utasa kiszálltak a járműből, a járőrök gyanús illatot éreztek. A gépkocsi átvizsgálásakor egy gyógyszeres dobozt találtak, amelyben ismeretlen eredetű, marihuánára emlékeztető növényi anyagmaradvány volt. Előállították őket a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.  Az orvosi vélemény és a kirendelt szakértő is megerősítette a bódult állapotot a sofőr és utasa esetében is.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a 32 éves herendi férfi ellen kábítószer birtoklás és járművezetés bódult állapotban vétség, a 31 éves veszprémi férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás befejeződött. Az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!