Hírek

2016.10.27. 18:30

Kézfogás és lelkes csaholás - Ők a nyertes házi kedvencek!

Megkapta nyereményét a házi kedvencek versenyének első három helyezettje, a gazdik kézfogással, a kedvencek lelkes csaholással fogadták a Fressnapf vásárlási utalványokat.

Napló-információ

Több mint hatvanan jelentkeztek a versenyünkre, a szavazás lezárása után pedig győztest is hirdettünk.

Versenyünk nyertesei a szerkesztőségünkben vették át a díjukat. Balról: Korona Gyuláné és a hét hónapos Negro, Németh F. Bernadett főszerkesztő, Kulmanné Cs. Varga Eszter, a négyéves tengerimalac, Folti és gazdája, Kulmann Gergely, Bujtás András, Regenye Gabriella és a féléves Drazsé. Köszönjük, hogy játszottak, és hogy egy vidám délutánt szereztek kollégáinknak!
Fotó: Pesthy Márton

A dobogó legalsó fokára Folti és Kulman Gergely állhat, a második Negro és Korona Beáta lett, míg az első hely a Drazsé-Regenye Gabriella kettősé lett. A győztesek egy-egy Fressnapf vásárlási utalványt vehettek át tíz-, húsz-, illetve harmincezer forint értékben.

A díjakat Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője adta át a szerkesztőségben, ahol nagy népszerűségnek örvendtek az állatok a munkatársak körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!