Hírek

2017.08.20. 09:06

Kilenc ittas sofőrt kapcsoltak le a rendőrök 24 óra alatt

A megyei főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök tíz főt fogtak el, köztük kilencet ittas vezetésen értek tetten.

Négy személyt állítottak elő, köztük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A balatonfüredi rendőrök öt esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt. Két esetben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a kollégák, további három esetben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Veszprém belterületén egy személygépkocsival közlekedő várpalotai férfit vontak intézkedés alá a járőrök 2017. augusztus 19-én hajnalban. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították mintavételre a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Vele szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

Fentieken kívül a Veszprém megyei rendőrök további három esetben büntető feljelentést tettek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!