Hírek

2016.04.21. 19:19

Ismét napirenden az alpolgármester-választás Devecserben

Devecser – Ismét napirendre tűzte Ferenczi Gábor polgármester az alpolgármester megválasztását az április 25-i képviselő-testületi ülésen, amelyet délután öt órakor tartanak a kastélykönyvtárban.

Penk Tímea

A napirendek között szerepel még a Gazdasági és Ügyrendi Bizottság külső tagjának megválasztása, az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatának a módosítása, az új temető fenntartása és üzemeltetése. A képviselő-testület kérelmeket bírál el, és beszámolnak a védőnők a tavalyi munkavégzésükről.

A hétfői képviselő-testületi ülés után három nappal tart tárgyalást a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság, mivel a Veszprém Megyei Kormányhivatal pert indított a devecseri önkormányzat ellen, mert nem tett eleget az alpolgármester választására vonatkozó határozathozatali kötelezettségének. Tavaly novemberben vonta vissza a képviselő-testület Kozma György alpolgármesteri megbízatását. Azóta több ülést tartott a képviselő-testület, de nem sikerült alpolgármestert választani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!