Hírek

2016.11.17. 10:30

Ismét Fenyvesi Zoltán a gimnázium igazgatója

Várpalota – A várpalotai képviselőtestület egyöntetűen szavazott bizalmat Fenyvesi Zoltánnak, a Thuri György Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójának.

Balla Emőke

A csütörtöki rendkívüli testületi ülést pályázatok beadási határideje indokolta, valamint az, hogy a Thuri György Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetőjének, Fenyvesi Zoltánnak a megbízása lejár 2017. augusztus 1-jén. A nemzeti köznevelésről szóló törvény előírásai alapján lehetséges az intézményvezető pályáztatás nélküli ismételt vezetői megbízása az intézményvezető második ciklusára.

A testületi ülésen az igazgató beszámolt az elmúlt négy és fél évről. Fenyvesi Zoltán elmondta, legfontosabbnak az innovációt és a jó PR tevékenységet tartotta. A pályaválasztási tevékenységre nagy hangsúlyt helyezett, azt szerette volna, ha az iskola jó híre mindenhová eljutna, a továbbtanuló diákok ezt a gimnáziumot választanák. A zeneiskola is a gimnázium része, a zenét tanuló diákok száma nőtt, Hajmáskéren, Öskün és Ősiben is elkezdődött a zeneoktatás.

Fontosnak tartotta a zeneiskolai és gimnáziumi tanárok összekovácsolását, ezért az intézmény több közös rendezvényt, kirándulást szervezett.

Pedagógusnapon egy gimnáziumi tanár és egy zenetanár kap elismerést. Fenyvesi Zoltán kinevezését a tantestület 98 százaléka támogatta, a képviselők is elégedetten szóltak munkájáról, végül egyhangúan megbízták őt a második vezetői ciklusra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!