Hírek

2017.01.12. 16:11

Hatalmas robbanás volt Hajmáskérnél

Megyei körkép - A robbanásszerű hangtól megrezdültek az ablakok, félelmetes volt! Ezt jelezte több olvasónk csütörtökön délután, mindenki találgatja, kérdezi, vajon mi történhetett?

Kovács Erika

Az erőteljes robbanást Pétfürdőn, Várpalotán, Berhidán, Balatonakarattyán hallották, legalább is olvasónk ezekről a településekről jelezték ezt eddig.

Megkérdeztük Helt Ákos megyei katasztrófavédelmi szóvivőt, aki azt mondta, nincs tudomása rendkívüli eseményről. Érdeklődtünk a polgármesterektől is, de ők sem tudtak beszámolni ilyenről.

- A hajmáskéri, Kőrös-hegyi lőtéren tűzszerészeti tevékenység, megsemmisítés miatt lehetett hallani az erőteljes hangot csütörtökön délután.

Erről a tevékenységről minden hónapban az MH Bakony Harckiképző Központ értesítést küld mások mellett az érintett önkormányzatoknak, közölte a minisztérium kommunikációs osztálya. Minden hónapban csütörtökön lehet erre számítani 8 és 21 óra között, bármikor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!