Hírek

2016.01.17. 15:09

Győrszemerei baleset - Mihályháza egy emberként áll a gyászoló család mellett

Mihályháza - Minden segítséget igyekszünk megadni az elhunyt családjának – hangsúlyozta a Naplónak nyilatkozva Mészáros Géza, Mihályháza polgármestere. Mint mondta, a településen élőket rendkívül megrendítette a tragikus baleset híre.

Polgár Bettina

– Az elhunyt hentesként dolgozott külföldön. A családot úgy ismertük, mint akik aktív részesei a mihályházi közösségi életnek: a nagyszülők, a feleség, valamint az óvodás és az általános iskolás kislányuk rendszeresen, tevékenyen részt vett a különféle helyi ünnepségeken, rendezvényeken, kreatív programokon – mutatott rá a település vezetője.

Mészáros Géza kiemelte: a község önkormányzata mindent megtesz majd annak érdekében, hogy támogatást és segítséget nyújtson a gyászoló családnak, akik mellé Mihályháza lakossága is egy emberként állt oda.

Mint azt korábban írtuk, három halálos áldozata volt a péntek esti balesetnek, amikor négy autó ütközött össze Győrszemerénél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!