Hírek

2017.06.09. 16:50

EFOTT: Csak szabadon...

Az EFOTT sajtótájékoztatóján mérkőztek meg a '80-as, '90-es évek sztárjai. Apu vedd meg, Valami van a levegőben, Belehalok - csupa olyan dal, amelyet (vagy legalábbis a refrénjét) mindenki álmából felébresztve is fúj.

Az idei EFOTT-on óriási szülinapi show-t adó Dévényi Tibi bácsi és vendégei, Vincze Lilla, Takács Tamás, Betty Love és Náksi Attila épp ebben bizonyított, megmutatva, mennyire ismerik a fiatalabb pályatársaik munkásságát. Emellett az EFOTT sajtótájékoztatóján kiderült, milyen lesz a meghosszabbított fesztivál mínusz egyedik napja.

Mindenki Tibi bácsija idén ünnepli 70. születésnapját, de lelkesedése mit sem kopott az évek alatt. Az idei EFOTT-on immár 10. alkalommal pörgeti majd a lemezeket majdnem minden este a fesztiválozóknak, emellett pedig egy különleges szülinapi show-val is készül, amelyen nemcsak ő és fiai, de legkedvesebb zenész- barátai is részt vesznek.

Takács Tamás, Vincze Lilla, Betty Love és Náksi Attila Fotó: EFOTT

Nem a zenés szülinapi nyitónap lesz azonban az egyetemisták fesztiváljának egyetlen újítása. A hét egy beköltözőnappal indul, ahol utcazenészek, fúvósok és pop-up bulik várják majd a sátorállításon átesetteket. De a Cloud9+, a Punnany Massif és a Margaret Island jóvoltából exkluzív akusztikus koncertekkel is készülnek a szervezők, amelyből Lábas Viki és Füstös Bálint ízelítőt adott a fesztivál sajtótájékoztatóján.

Ezúttal is sok program és újítás várja az EFOTT-ozókat, például idén egy nappal hosz-szabb a fesztivál. Lesz egyetemek harca, kocsmakvíz, sportolási lehetőségek, muzsika szigete, kulturális programok, és a zenei vonal is erős: július 11-17. között ellátogat a Velencei-tó partjára Sean Paul, a Hurts, Tinie Tempah és Borgore - ismertette a terveket Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!