Hírek

2017.07.07. 05:59

Elutasították az óvást, Litkey a bajnok!

Balatonfüred - A versenybizottság jóváhagyta a pályán elért eredményt, így már tizenháromszoros Kékszalag győztes Litkey Farkas.

B. Virág Rita

A versenybizottság döntése értelmében nem történt szabálytalanság a keszthelyi bójánál, azt szabályosan kerülte meg a Festipay. Litkey Farkas egyébként 18 percet vert a trónkövetelő Fifty-fiftyre, ennyivel később ért célba a másik katamarán.

A döntés éjfél előtt néhány perccel született meg.

Éjfél után hét perccel egy másik fontos esemény is történt, ekkor ért célba ugyanis az első egytestű, hagyományos vitorlás. A Király Zsolt vezette Raffica abszolútban tizenegyedikként, három perccel előzte meg a kategória másik kiválóságát, az Oroszlán Péter vezette Principessát.

Abszolút sorrend: 1. Festipay (Litkey Farkas), 2. Fifty-fifty (Józsa Márton), 3. Black Jack (Nagy R. Attila), 4. Eurovit (Váradi Szabó János), 5. Safram (Christophe Peclard), 6. Extreme Sailing Team (Kaiser Kristóf)

Kapcsolódó cikkeink itt olvashatóak:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!