Hírek

2015.06.17. 07:05

A Pannon Egyetem dékánjai kiállnak az egység mellett (frissítve)

„A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara, Georgikon Kara, Mérnöki Kara és Modern Filológiai és Társadalomtudományi Kara nevében kiállunk a Pannon Egyetem egysége mellett, nem támogatjuk az egyetem egységének megbontását. Kovács Zoltán dékán (GTK), Polgár J. Péter dékán (GK), Szalai István dékán (MK), Horváth Géza dékán (MFTK)”

Balla Emőke

A Pázmány egyetem támogatja a csatlakozást

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE) vezetősége és fenntartója támogatja a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karának azt a kezdeményezését, hogy a jövőben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemhez csatlakozzék.

Ennek a kezdeményezésnek az adminisztrációja a PPKE-n is elindult. További tájékoztatást a folyamat lezárása után tudunk adni. Ez a közlemény olvasható a katolikus egyetem honlapján.

Kerestük a budapesti intézmény információs technológiai és bionikai kar dékánját, Szolgay Pétert, eddig nem sikerült elérni.

Tagállami belpolitikai kérdés

A Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara Pázmány Péter Katolikus Egyetemhez való csatlakozásával kapcsolatban kerestük Navracsics Tibort, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős biztosát, aki – lévén, hogy tagállami belpolitikai kérdésről van szó – nem kívánta kommentálni a helyzetet.


 

Kapcsolódó cikkünk

A hallgatók nyílt levele a rektorhoz

Címkék#egyetem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!