Hírek

2013.09.20. 06:54

Fémgyártó üzemből loptak

Fémhulladékkal megpakolt tehergépkocsival hajtott el engedély nélkül egy üzem területéről az a férfi, aki így a cég munkatárásának segítségével csaknem egy tonna vasanyagot vitt el.

Halmos György

A rendelkezésre álló adatok szerint egy veszprémi férfi munkáltatója tehergépkocsival szeptember 17-én egy csóti cég telephelyéről egy ott dolgozó férfi segítségével két tároló kalodát és ezer kilogramm hulladék vasat pakolt a járműre, majd a rakománnyal megállás nélkül hajtott ki a cégtől, a sofőr távozását a biztonsági őr nem tudta megakadályozni.

A cég ügyvezetőjének feljelentése alapján a helyi körzeti megbízottak forrónyomon kezdték meg az elkövetők felderítését, az ügy két gyanúsítottját rövid időn belül elfogták. A sofőr vallomása szerint a vasanyag értékesíteni akarta. Szándékuk szerint a társtettesek a kapott pénzt felezték volna, a lopott vasat egyébként Devecserben foglalták le a rendőrök, majd visszaadták a cég képviselőjének. A két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!