Hírek

2012.11.14. 08:54

Betöréses lopássorozattal gyanúsított férfi is rendőrkézre került

Veszprém megye - Elfogatóparanccsal körözött személyeket és egy szökött fiatalt lányt is találtak a rendőrök.

Napló Online

November 13-án, a kora délutáni órákban Pápán a járőrök intézkedés alá vontak egy 27 éves helyi férfit. Ennek során megállapították, hogy ellene a Veszprém Megyei Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel kiszabott szabadságvesztés büntetését nem kezdte meg. A korábban ismeretlen helyen tartózkodó személyt előállították a körözést elrendelő hatósághoz.

A Badacsonytomaji Rendőrőrs járőrei még november 12-én, kora délelőtt elfogtak Badacsonyőrs belterületén egy konténerben bujkáló személyt. Az adatok ellenőrzését követően kiderült, hogy a 46 éves pécsi férfi megalapozottan gyanúsítható a rendőrkapitányság területén elkövetett mintegy 20 rendbeli betöréses lopással. Továbbá azt is megállapították, hogy a férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság is elfogatóparancsot adott ki. Elfogása után őrizetbe vették és ellene a Tapolcai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást lopás miatt.

Egy eltűnt fiatal miatt is intézkedniük kellett a rendőröknek kedden: a zirci lakásotthon vezetője november 13-án, reggel értesítette a helyi rendőrőrsöt, hogy egyik neveltjük, egy 17 éves lány szökésben van. Az intézkedő rendőrök azonnal célirányos kutatásba kezdtek, és még aznap, a délelőtti órákban Dudaron megtalálták a fiatalkorút, akit visszaszállítottak a törvényes képviselőhöz - közölte szerdán a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!