Hétvége

2013.12.30. 09:55

A nehéz döntések éve lesz

Szabó Gabriella spirituális terapeuta szerint a tudatosan, de szívből hozott döntések válhatnak javunkra a következő esztendőben. A kártyalapok azt mutatják, hogy nehéz időszak elé nézünk, sok változással, meglepetéssel, nehézséggel és viharral kell szembenéznünk.

Tóth B. Zsuzsa

A hegyesdi spirituális terapeuta, Szabó Gabriella szerint sok nehézséggel kell szembenéznünk a jövő évben. Gabi a cigánykátya és tarot kártya lapjait rakta ki, hogy lapunk számára előrejelzést kapjon megyénk jövő évére nézve. Előbbi lapjai szerint egyértelműen a nehéz döntések éve lesz a 2014-es. 

- Az év elején új remények látszanak ugyan, és a szerencse sem hiányzik, de az anyagiakkal kapcsolatban óvatosnak kell lennünk. Csekélyek lesznek a munkalehetőségek, de az esély ott lesz a növekedésre. Látom, hogy nem csak a vágy, hanem az akarat is adott lesz ezzel kapcsolatban, sokan szívből szeretnének változtatni, érdek nélkül, sokak vágya lesz a munkához juttatás, de hogy ez majd mennyire valósul meg, az más dolog. Ugyanis az akadályok sem hiányoznak majd és a régi beidegződésekkel szemben nehéz változtatni. Sokak számára nem lesz tisztán érthető, hogy miért nem lehet változtatni. Hit, akarat és tett kell a munkához jutáshoz.

Júniusra sok reményteli terv megvalósítása ellenállásba ütközik, a választás nagy változásokat hoz. A nők a mostaninál jobban az élre törnek, a női minőség nagyobb teret kap. A második félév aztán különösen sok nehézséget hoz. A tervek jelentős részét nem lehet megvalósítani, sok vállalkozást felszámolnak, egyre többen mennek külföldre dolgozni, úgy látszik - mondja Gabi.

A cigánykártya lapjai arról is árulkodnak, hogy nyár végétől valami új várható, az őszi választás pedig meglepetést, váratlan fordulatot hozhat, akár országos szinten is. Hogy mit, és hogy az örömteli-e, azt még nem lehet tudni. A tarot kártya első körben kirakott 12 lapja szerint áprilisban mintha előrelépés mutatkozna, de jellemző a visszafogottság. Májusban kedvezőtlen fordulat várható, az pedig sokakat megvisel. Sok minden elveszik, amit megoldhatónak gondoltunk. Ezt nehezen élik ugyan meg az emberek, hosszú távon mégis előremutat. Amit kapunk, azt nehezen tudjuk elfogadni érzelmileg, az embereket kibillentheti az egyensúlyukból, kimerülhetnek a lelki tartalékok is

Még inkább össze kell majd húni a nadrágszíjat, anyagi bizonytalanság várható, ez pedig leginkább a kisembereket érinti majd. Később azonban viszonylag kedvezőbb időszak következik.

Szabó Gabriella szerint sokat enyhíthet jövőre is a gondjainkon, ha segítünk magunkon és egymáson


- Ami augusztusban szomorúságot hoz, az valamiért később szerencsét jelent. Szeptemberben aztán nehéz időszak jön, küzdelmes, ígéretekkel teli, októberben pedig nem lesz könnyű döntés a választás. A jó döntéshez át kellene látniuk az embereknek a helyzetet, úgy tűnik, sokan nem mennek el majd szavazni. Novemberben már látszanak a célkitűzések, és egy lendület jön, amely átvisz majd bennünket sok mindenen.

Decemberben különféle külső segítségeket, támogatásokat ajánlhatnak fel számunkra, azonban valami miatt nem fogadjuk el, talán mert később fegyverül szolgálhat a másik félnek, nekünk viszont pórázt jelenthet, amit kapnánk - mondja Gabi. Miután erre újabb lapot húz. kiderül, hogy a döntés hosszú távon szabadságot hoz számunkra - olvassa ki a kártyalapokból Szabó Gabriella.

Aztán a természeti csapásokra is rátér megyénk vonatkozásában. Úgy látszik, hogy az őszi hónapok időjárása nem lesz kedvező. A január vizesnek látszik, az április és a május viszont a szokásosnál szárazabbnak, aszályosabbnak. Medárd időszaka aztán meghozhatja a várva várt csapadékot. A júliust szokatlanul hűvösnek mutatja a kártya, az augusztust pedig jegesnek, viharosnak. Ez a gazdáknak károkat okoz. Szeptemberben, októberben és novemberben szeles, hűvös idő várható a ragyogó napok mellett. Utóbbi hónap kemény lehet, valószínűleg a sok csapadék miatt, amely olyan területeken okozhat gondokat, ahol nem is számítunk rá. Kisebb patakok úgy megáradhatnak, hogy néhány embernek költöznie kell. 

- A december csapadékosnak ígérkezik. Ami pedig az ipari és azzal összefüggő katasztrófákat illeti, júniusban, júliusban és novemberben nagy mértékű elbocsájtások várhatóak az ipari területeken. A február, a március, a július és a szeptember különösen küzdelmes lesz, de az utóbbi hónapban kivédünk valami ránk leselkedő veszélyt, amiről konkrétumot még nem lehet tudni.

A jövő évben akár atrocitások is lehetnek, sok csalódás, elkeseredés várható, az emberek magukba fordulnak. A kis pártok előre léphetnek, ha tudatosan összefognak, de jellemző lesz a nagy összeférhetetlenség. A jobb oldal munkája előremutató, de a szocialista pozíciók erősebbek lehetnek összefogás esetén. Nem kizárt, hogy utóbbi nyeri a választásokat, a jobbikkal szemben azonban nagy az ellenállás, erősödnie kell. Új szín is megjelenhet majd a palettán, ez meglepetést hozhat. Ami pedig az egészségügyet illeti, nem lesz könnyebb az év, mint az idei volt, de radikális változás várható, valószínűleg a választások után. Aki új vállalkozásba kezd jövőre, annak tanácsos tudatosan tennie, nagyon jól átgondolnia azt, tisztában lenni a kereslettel, ugyanis sokan csődbe mehetnek - olvasta ki a lapokból a spirituális terapeuta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!