Pikniket szerveztek Mahénak

2024.05.20. 20:16

A Koloska-völgyben búcsúztatták a francia kézilabdázót (képekkel)

A veszprémi kézilabda-szurkolók pikniket szerveztek a szezon végén búcsúzó Kentin Mahénak. A balatonfüredi Koloska-völgyben rendezett eseményen újfent megmutatkozott, hogy a drukkerek mennyire szeretik a francia kiválóságot.

Horváth Gábor

A résztvevők hatalmas szeretettel fogadták a családjával érkező Kentin Mahét

Fotó: Fülöp Ildikó / Napló

Hetekkel ezelőtt hirdették meg a balatonfüredi pikniket, amelynek az volt a célja, hogy a szurkolók személyes módon el tudjanak köszönni nagy kedvencüktől.

Sokan éltek az alkalommal, mintegy másfél százan jelentek meg a balatonfüredi Koloska-völgyben, ahol nagyszerű látványt nyújtott a piros mezes drukkerek hada.

A résztvevők hatalmas szeretettel fogadták a családjával érkező Kentin Mahét, aki ajándékokat kapott, többek között egy képet, amelyen szurkolókkal szerepel együtt.

A francia kézilabdázó úgy fogalmazott, hogy nagyon szeretett itt lenni, és szívesen maradt volna, de sajnos így alakult. Szavaira sokan meghatódtak, láttunk síró, pityergő szurkolókat.

Mint ismeretes, Mahé szerződése idén lejár, a klub nem hosszabbította meg. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékos 2018-ban érkezett a Telekom Veszprémhez, új csapata a német Gummersbach lesz.

A bakonyiak vasárnap bezsebelték a Magyar Kupát, ebben a szezonban még egy feladatuk maradt: bajnoki döntőt játszanak a Szeged ellen, a párharc pénteken kezdődik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!