Veszprém HC

2024.10.20. 19:16

Tizenöt góllal verték meg Bombacékat

Győrben is begyűjtötte a pontokat a Veszprém HC, amely 15 gólos sikert aratott vasárnap az NB I-ben. A veszprémi kézilabdacsapat már a mérkőzés elején nagy előnyt szerzett.

Horváth Gábor

Két Bajnokok Ligája találkozó között az NB I-ben lépett pályára a Veszprém HC, amely az újonc Győr vendége volt vasárnap. A veszprémi kézilabdacsapat nagyon magabiztosan kezdett, hiszen alig több mint nyolc perc játék után 1-7 állt az eredményjelzőn.

Tizenöt góllal volt jobb ellenfelénél idegenben a veszprémi kézilabdacsapat
Tizenöt góllal volt jobb ellenfelénél idegenben a veszprémi kézilabdacsapat. Nedim Remiliék nem kegyelmeztek az újoncnak
Fotó: Fülöp Ildikó / Forrás:  archív

Corrales a sokadik lövést hárította nem sokkal később, a volt szegedi Bombac sem tudott túljárni a spanyol kapus eszén. Kicsit összekapta magát a Győr, de négy gólnál közelebb (6-10) nem tudott férkőzni a bakonyiakhoz, akik a 26. percre két számjegyűre hizlalták előnyüket, 8-18.

Fordulás után mindkét csapat teher nélkül játszhatott, hiszen a lényegi kérdések már eldőltek. Jensen hetest védett, Fabregas pedig 14-25-re alakította az állást.

Nem pörgött maximumom a Veszprém és a Győrnek akadtak jó időszakai, ezzel együtt kétség sem férhetett a nagy arányú vendégsikerhez. A múlt csütörtökön a dán Fredericia ellen nyerő bakonyiak legközelebb a Bajnokok Ligájában szerepelnek, csütörtökön az északmacedón Pelister vendégei lesznek.

Veszprémi kézilabdacsapat: újabb két bajnoki pont

ETO University Handball Team-Veszprém HC 22-37 (11-19)

Győr, 2742 néző. V.: Héjja, Kónya. ETO University Handball Team: Bősz, Pásztor (kapusok), Bozovic 5, Pieczonka, Nagy M. 4, Lang, Ásványi 1, Hári 1, Balogh 4 (2), Laurinyecz, Vilovski, Máté 1 (1), Fazekas M., Dely 1, Bombac 3, Vajda 2. Edző: Kilvinger Bálint.

Veszprém HC: Corrales, Jensen (kapusok), Grahovac, Descat 3 (2), Sandell 2, Elísson 3, Ligetvári, Cindric, Remili 4, Végh B. 2, Pesmalbek 5, Janowszky, Vajlupau 4, Casado 3, Fabregas 7, Koszorotov 4. Edző: Javier Pascual.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc.

Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában