Kézilabda NB I

2 órája

Nyert a Veszprém, de Pascual mester csalódott volt

Folytatódott a bajnoki küzdelemsorozat a bakonyiak számára, akik újabb két pontot szereztek. A veszprémi kézilabdacsapat a Csurgót fogadta vasárnap.

Horváth Gábor

A fiatal Hoffmann Balázs is bekerült a Veszprém HC keretébe, a bakonyiak a Csurgói KK ellen léptek pályára az arénában. A veszprémi kézilabdacsapat kicsit álmosan kezdett, a vendégek az első 20 percben jól tartották magukat, nem szakadtak le. A félidő végén aztán megrázta magát a házigazda és hat gólos előnyt dolgozott ki.

A veszprémi kézilabdacsapat nyolc gólos sikert aratott otthon az NB I-ben.
Magabiztosan szerezte meg a pontokat a veszprémi kézilabdacsapat, Hoffmann Balázs háromszor volt eredményes
Fotó: Fülöp Ildikó / Forrás:  Napló

A folytatásban Jensen védéseit követően nőtt a különbség, 19-11, majd a Csurgó tudott faragni hátrányán, 45. perc: 21-16. A Veszprém a folytatásban ismét belehúzott, és a papírformának megfelelően könnyedén hozta a meccset. A legeredményesebb hazai Hugo Descat volt, igaz, ő akciógólt nem szerzett, de mindegyik büntetőjét belőtte. Pesmalbek, Casado és Cindric négyszer volt eredményes és dicsérhető Hoffman Balázs, aki három próbálkozásból ért el három találatot.

Veszprém HC–Csurgói KK 31:23 (16:10)

Veszprém, 970 néző. V.: Bíró, Kiss. Veszprém Handball Club: Jensen (kapus), Grahovac, Descat 5 (5), Sandell 1, Ligetvári, Cindric 4, Remili 3, Hoffmann 3, Végh, el-Dera 2, Pesmalbek 4, Vajlupau 1, Casado 4, Fabregas 2, Koszorotov 2. Edző: Xavier Pascual

Csurgói KK: Holló, Füstös Á., Széll (kapusok), Fekete, Zagar 4, Bazsó, Herceg 1, Papp 3, Szeitl, Gábor 3, Brajovic 7, Vasvári, Mazurek, Majstorovic 1 (1), Tufegdzic 4. Edző: Vladan Matics.

Kiállítások: 0, ill. 4 perc.

Hétméteresek: 5/5, ill. 1/1.

 

Xavier Pascual: kicsit csalódott vagyok

Nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal a bakonyiak mestere, aki a mérkőzést követően kritizálta a hozzáállás. - Uraltuk a meccset, de egy kicsit csalódott vagyok, mert minden találkozón 60 percig küzdeni és hajtani kell. Szeretném, ha az összes játékosom tűzben égne minden összecsapásunkon, ezzel is megtisztelve az ellenfeleinket – fogalmazott Xavier Pascual, aki dicsérte a csurgóiak játékát, teljesítményét.

Vladan Matics: - Dicséret illeti a csapatunkat, nem voltunk hibátlanok, de több jó periódust is produkáltunk a találkozón. Szeretném a mentalitást és lendületet továbbvinni. Fontos, hogy folyamatosan fejlődjünk és a fontos meccseket megnyerjük.

Legközelebb BL-meccset játszik a veszprémi kézilabdacsapat

Csütörtökön a dán Fredericia együttese látogat a Veszprém Arénába a Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzésen, amely 18.45-kor kezdődik, a bakonyiak az esélyesek, persze ezekért a pontokért is meg kell majd küzdeni. A Fredericia az A csoport utolsó helyén áll négy vereséggel, a Veszprém HC, amely legutóbb a román Diamo Bucuresti ellen diadalmaskodott, pedig a második hat ponttal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában