Edzőváltás

1 órája

Világbajnok spanyol edzőt igazoltak a veszprémi futsalosok

Máris megvan Fehér Zsolt utódja. A távozó edző helyére egy spanyol szakembert igazoltak a bakonyiak, neves edzővel erősített a veszprémi futsal.

Horváth Gábor

Neves szakemberrel erősített a veszprémi futsal: Javi Rodríguez lett a bakonyiak NB I-es csapatának edzője. A spanyol szakemberről azt kell tudni, hogy játékosként kétszer nyert világbajnoki címet, négyszer Európa-bajnokságot, emellett három Bajnokok Ligája elsőséget is ünnepelhetett. Javi Rodríguez 2006-ban a világ legjobb játékosa volt. Az 50 esztendős edző korábban már dolgozott hazánkban, a győrieket irányította.

Világbajnok spanyol szakemberrel erősítette a veszprémi futsal.
Veszprémi futsal: Javi Rodríguez lett az új edző
Fotó: archív

Veszprémi futsal: visszatérni a győztes útra

Beszámoltunk róla, a Fehér Zsolt szerdán közös megegyezéssel távozott a veszprémi futsalcsapat kispadjáról. Az együttes jól kezdte a bajnokságot, de aztán négy meccset veszített zsinórban. A klubnál pedig nagy tervek voltak és vannak, a bakonyiak úgy erősítettek a nyáron, hogy akár a bajnoki döntőig tudjanak menetelni.

A Veszprém pénteken a Nyíregyházát fogadja. Az új mester jövő hétfőn áll munkába.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában