Futsal

2024.09.07. 08:07

Ezúttal sem hibáztak a futsalosok

A Veszprém könnyed sikert aratott a Berettyóújfalu ellen a futsal NB I 4. játéknapján. Fehér Zsolt tanítványai már az első játékrészben eldöntötték a pontok sorsát a hajdúsági csapat otthonában.

Balogh Dávid

MVFC Berettyóújfalu–Futsal Veszprém 2-6 (0-4)
Berettyóújfalu. V.: Borbás (Kakuk, Aczél)
Berettyóújfalu: Mezei D. – Szalmás, Rábl, Iszák, Nagy K.. Csere: Sándor M. (kapus), Mező L., Alekszics, Szatmári, Magyari, Nagy D., Ramics, Mező Sz., Szabó P. Edző: Turzó József.
Veszprém: Spandler – Horváth B., Dorogi, Lipl, Lux. Csere: Koncsol (kapus), Tatai, Tóth A., Molnár D., Kártik, Thiago, Ábrahám, Matheus, Gerencsér. Edző: Fehér Zsolt.

Tóth kétszer is eredményes volt idegenben
Archív fotó: Fülöp Ildikó

Fantasztikus rajtot vett a bakonyi alakulat. Az első másodpercektől fogva irányítottak Dorogiék, és az 5. percben góllá érett a fölény, Matheus talált be volt csapatának, 0-1. Másodpercekkel később ismét a veszprémiek örülhettek, ugyanis Tóth duplázta meg az előnyt, 0-2. Hiába próbált a hazai együttes ellenállást tanúsítani, a vendégek játékára nem talált ellenszert. A 16. minutumban tovább nőtt a különbség Lipl találatával, majd másodpercekkel később Thiago is feliratkozott a góllövő listára. Félidőre négy találatos veszprémi vezetéssel vonulhattak a felek. 

Fordulás után szinte azonnal szépítettek a hazaiak Szalmás révén, ám a játék képe mit sem változott. A 31. percben ismét Matheus volt eredményes, de erre is jött válasz hazai részről, Rábl talált a kapuba, 2-5. Az i-re a pontot Tóth Attila tette fel a 36. minutumban, 2-6.

A bakonyiak végig fegyelmezetten és precízen játszottak, megérdemelten gyűjtötték be a pontokat. Fehér Zsolt együttese legközelebb az Aramis ellen lép pályára Veszprémben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!