MOL Magyar Kupa

2024.09.17. 12:08

Élvonalbeli ellenfelet kapott az FC Ajka

Hétfő este kisorsolták a MOL Magyar Kupa 4. fordulójának párosításait. A kupaküzdelemben még két Veszprém vármegyei együttes van talpon, a vármegyei I. osztályban szereplő Balatonalmádi SE és az NB II-es FC Ajka.

Balogh Dávid

A Balatonalmádi büntetőkkel gyűrte le a 3. fordulóban a Pápát

Fotó: Nagy Lajos / Napló

A Balatonalmádi SE az NB II-ből kapott ellenfelet, a Kisvárda személyében, míg az ajkaiak az élvonalbeli Nyíregyházával csapnak össze a 4. játéknapon.

A hétfői sorsoláson a legjobb 32 között nem volt kiemelés, így bárki bárkit kaphatott ellenfélnek, de az NB I-es alakulatok javarészt elkerülték egymást egy kivétellel. A Fehérvár a DVTK-val fog megmérkőzni. A forduló hivatalos játéknapja október 30., szerda.

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójának párosításai (a nyolcaddöntőbe jutásért): Fehérvár FC - Diósgyőri VTK, Credobus Mosonmagyaróvár (NB III)-ETO FC Győr, FC Sopron (NB III)-Soroksár SC (NB II), BVSC-Zugló (NB II)-Újpest FC, FC Ajka (NB II)-Nyíregyháza Spartacus FC, Gödöllői SK (vármegyei I.)-Dorogi FC (NB III), ESMTK (NB III)-Gyirmót FC Győr (NB II), Tarpa SC (vármegyei I.)-Iváncsa KSE (NB III), Mezőkövesd Zsóry FC (NB II)-Debreceni VSC, Karcagi SE (NB III)-Kecskeméti TE, Opus Tigáz Tatabánya (NB III)-Puskás Akadémia FC, Facultas-Tiszafüredi VSE (NB III) - Ferencvárosi TC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II) - MTK Budapest, Balatonalmádi SE (vármegyei I.)-Kisvárda Master Good (NB II), Budapest Honvéd FC (NB II) - Paksi FC (NB I), Szentlőrinc (NB II)-Zalaegerszegi TE FC.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!