Labdarúgó NB III

2 órája

Egy 39 éves veterán volt a Veszprém veszte

A 39 éves Magasföldi József a második és a 93. percben is betalált Veszprémben, a Puskás Akadémia II. pedig legyőzte a helyzeteivel ezúttal is mostohán bánó hazaiakat a labdarúgó NB III-ban vasárnap.

Horváth Gábor

Dömötör Máté és Tömösvári Bálint hozta össze az első veszprémi gólt, pontot azonban sajnos nem tudtak szerezni a hazaiak

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Veszprém-Puskás Akadémia II 2-3 (2-1)

Veszprém. V.: Móri. Veszprém: Kemenes – Görgényi, Dobsa, Kószás, Volter, Tömösvári (Major, 71.), Somogyi, Baldauf, Dömötör (Molnár B., 46.), Nagy R. (Szabó K., 71.), Kiss M. Megbízott edző: Mohl Dávid.

Puskás Akadémia II: Lehoczki – Antal (Bontas, 58.), Szojma, Magasföldi, Dimitriev, Janyickij, Halászi-Harsányi (Osadchyi, 71.), Szabari (Szűcs, 93.), Orján, Kun, Radics. Edző: Vanczák Vilmos.

Imrik László eltiltás miatt (az előző fordulóban piros lapot kapott) nem ülhetett kispadra a hazaiaknál, a vezetőedző a lelátóról volt kénytelen nézni a meccset, ami nagyon rosszul kezdődött a hazaiaknak.

Alig telt el egy perc, amikor egy bal oldali beadásra remekül érkezve Magasföldi József öt méterről a kapuba fejelt. A felcsútiak 39 éves veteránját egyetlen védő sem kísérte, így nem volt nehéz dolga, 2. perc: 0-1.

A 14. percben válaszolt a Veszprém. A jobb oldalról érkezett beadás, a másik oldalon Dömötör fejelt kapura, a kapus csak beleütni tudott a labdába, amelyet Tömösvári Bálint sodort közelről a kapuba, 1-1.

A folytatásban ment előre a házigazda, aminek meg is lett az eredménye. A 33. percben Baldauf Konrád 17 méterről ballal kilőtte a rövid felsőt, a kapus csak beleérni tudott a játékszerbe, 2-1.

A gólok mellett több helyzete is akadt a bakonyi alakulatnak, amely a második félidő elején ismét a kapuba találhatott volna. Molnár Balázs próbálkozása centikkel kerülte el a kapufát, Volter löketét pedig Lehoczki komoly bravúrral hárította, a felső sarokból tornászta ki a labdát.

 

A 75. percben váratlanul jött az egyenlítés, Janyickij nem túl erős fejesére Kemenes kapus rávetődött, a játékszer azonban a lábai között a kapuba csúszott, 2-2.

Nagy erőket mozgósítottak a hazaiak, akik domináltak, helyzeteket dolgoztak ki, újabb találatot azonban nem sikerült elérniük. Ez még csak azt egyik baj, a másik az, hogy egyetlen pontot sem szereztek. A 93. percben ugyanis Lehoczki rúgta fel a labdát, amelyet a felcsútiak a középpályán megcsúsztattak, a lassan reagáló veszprémi védők között pedig Magasföldi kilépett és a labdát Kemenes mellett ellőve értékesítette a ziccert, 2-3.

Újabb bosszantó vereséget szenvedett a Veszprém, amely így is maradt a tabella harmadik helyén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában